• Bratislava Pajštúnska otvorené Po - Pia od 7:30 do 15:30 hod.
  • +421 907 988 306
  • obchod@tasha.sk
Obrázok (1)
  • Obrázok (1)
RefectoCil Farba na obočie - Čierna 1 15 ml
5,30 €
S DPH
Skladom
Čierna farba na obočie a mihalnice - intenzívna, čistá, hlboká čierna, ktorá sa používa na tónovanie obočia klientov, ktorí majú veľmi tmavé, čierne vlasy. Na riasy možno čiernu použiť pre všetkých klientov, ktorí požadujú dramatický nápadný vzhľad.
Množstvo

 

Sme diskrétny a dbáme na ochranu vašich údajov.

 

Zvyčajne doručujeme do 2 pracovných dní od objednania.

 

V prípade voľby nevhodného produktu pre vás nájdeme riešenie.

Návod na použitie Refectocil farba na obočie a riasy - pre trvalú krásu! Jednoduchá a spoľahlivá aplikácia - rýchle pôsobenie - vynikajúce výsledky - drží až 6 týždňov.
Príprava: Na šetrné odstraňovanie očného make - upu použite Refectocil Demaquiliant. Pre dosiahnutie optimálneho farebného výsledku musia byť mihalnice a obočie suché a nemastné. Vezmite iba dva vatové tampóny, natrite spodné viečko a spodnú stranu tampónu krémom, aby sa na pokožku nedostala žiadna farba, vtlačte po jednom odličovací tamón tesne pod riasy.
Priamo pred farbením zamiešajte pomocou priloženej tyčinky na farbenie 2 cm farby a 10 kvapiek RefectoCil Oxidant tekutý, alebo 15 - 20 kvapiek RefectoCil Oxidant krém v malej sklenej kozmetickej mištičke do konzistencie krémovej pasty.
Farbenie: Potom, čo zákazníčka zavrie oči, naneste farbu tyčinkou na riasy, kým nie sú úplne pokryté farbou. Potom naneste v smere rastu rovnaký alebo svetlejší odtieň na obočie.
Doba pôsobenia: 5 - 10 minút, v závislosti na požadovanej intenzity.
Čistenie obočie: Po uplynutí doby pôsobenia zotrite prebytočnú farbu chumáčikom vaty. Ak príde pleť do kontaktu s farbou, rýchlo a jemne odstráňte farebné škvrny pomocou RefectoCil Color Cleanser. Color Cleanser sa nesmie aplikovať na riasy a pleť v bezprostrednom okolí očí.
Čistenie rias: Po zapôsobení zložte opatrne tampóny a suchým chumáčikom vaty zotrite prebytočnú farbu. Potom odstráňte vodou a vatou zvyšky farby. Až do úplného vyčistenia musí mať zákazníčka zatvorené oči.
Refectocil
1597
12 položky

Podobné produkty