• Bratislava Pajštúnska otvorené Po - Pia od 7:30 do 15:30 hod.
  • +421 907 988 306
  • obchod@tasha.sk
Obrázok (1)
  • Obrázok (1)
RefectoCil Farba na obočie - Hnedá 3 15 ml
5,30 €
S DPH
Skladom
Prírodná hnedá farba na obočie a riasy - veľmi tmavo hnedá s dobrými krycími vlastnosťami, ktoré môžu byť použité mnohými spôsobmi. Tento odtieň je vhodný najmä pre klientov s tmavo hnedými vlasmi.
Množstvo

 

Sme diskrétny a dbáme na ochranu vašich údajov.

 

Zvyčajne doručujeme do 2 pracovných dní od objednania.

 

V prípade voľby nevhodného produktu pre vás nájdeme riešenie.

Návod na použitie Refectocil farba na obočie a riasy - pre trvalú krásu! Jednoduchá a spoľahlivá aplikácia - rýchle pôsobenie - vynikajúce výsledky - drží až 6 týždňov.
Príprava: Na šetrné odstraňovanie očného make - upu použite Refectocil Demaquiliant. Pre dosiahnutie optimálneho farebného výsledku musia byť mihalnice a obočie suché a nemastné. Vezmite iba dva vatové tampóny, natrite spodné viečko a spodnú stranu tampónu krémom, aby sa na pokožku nedostala žiadna farba, vtlačte po jednom odličovací tamón tesne pod riasy.
Priamo pred farbením zamiešajte pomocou priloženej tyčinky na farbenie 2 cm farby a 10 kvapiek RefectoCil Oxidant tekutý, alebo 15 - 20 kvapiek RefectoCil Oxidant krém v malej sklenej kozmetickej mištičke do konzistencie krémovej pasty.
Farbenie: Potom, čo zákazníčka zavrie oči, naneste farbu tyčinkou na riasy, kým nie sú úplne pokryté farbou. Potom naneste v smere rastu rovnaký alebo svetlejší odtieň na obočie.
Doba pôsobenia: 5 - 10 minút, v závislosti na požadovanej intenzity.
Čistenie obočie: Po uplynutí doby pôsobenia zotrite prebytočnú farbu chumáčikom vaty. Ak príde pleť do kontaktu s farbou, rýchlo a jemne odstráňte farebné škvrny pomocou RefectoCil Color Cleanser. Color Cleanser sa nesmie aplikovať na riasy a pleť v bezprostrednom okolí očí.
Čistenie rias: Po zapôsobení zložte opatrne tampóny a suchým chumáčikom vaty zotrite prebytočnú farbu. Potom odstráňte vodou a vatou zvyšky farby. Až do úplného vyčistenia musí mať zákazníčka zatvorené oči.
Refectocil
403
23 položky

Podobné produkty