• Bratislava Pajštúnska otvorené Po - Pia od 7:30 do 15:30 hod.
  • +421 907 988 306
  • obchod@tasha.sk
Obrázok (1)
  • Obrázok (1)
Silcare Krém na ruky QUIN s Ureou 5% a vitamínom E 110 ml kozmetika
2,40 €
S DPH
Skladom
Inovatívna receptúra krému na ruky s 5% močoviny, mandľového oleja, vitamínu E a glycerínu zaručuje dokonalú hydratáciu, regeneráciu a starostlivosť o suchú a podráždenú pokožku.
Množstvo

 

Sme diskrétny a dbáme na ochranu vašich údajov.

 

Zvyčajne doručujeme do 2 pracovných dní od objednania.

 

V prípade voľby nevhodného produktu pre vás nájdeme riešenie.

Inovatívna receptúra krému na ruky s 5% močoviny, mandľového oleja, vitamínu E a glycerínu zaručuje dokonalú hydratáciu, regeneráciu a starostlivosť o suchú a podráždenú pokožku. Pravidelné používanie zaistí zlepšenie pružnosti a zjemní pokožku rúk.
„Neviditeľná rukavica“ zanecháva jemný film s príjemnou krémovou vôňou na rukách.
VLASTNOSTI:
•zvlhčuje suchú pokožku
•zmäkčuje a jemne premastí kožu
•regenerácia pokožky

NÁVOD NA POUŽITIE: Vmasírujte do čistých a suchých rúk.

Zloženie obsiahnuté v kréme:
Močovina 5% - má silný hydratačný a zvláčňujúci účinok na suchú pokožku, urýchľuje regeneráciu, uľahčuje viazanie vody keratínom.
Glycerín - viaže vodu v epiderme, hydratuje a chráni pred nadmerným vysušením pokožky, upokojuje, zlepšuje elasticitu, uľahčuje vstrebávanie ďalších látok hlboko do pokožky.
Vitamín E - protizápalový a proti starnutiu, pretože chráni pokožku pred voľnými radikálmi, integruje sa do medzibunkového cementu, reguluje hospodárenie s vodou, normalizuje reaktivitu epidermy, ktorá sa používa v kozmetike, zvyšuje elasticitu pokožky.
Mandľový olej - má veľmi dobré zvlhčujúce vlastnosti, obsahuje antioxidanty, odporúča sa pre suchú, podráždenú pokožku a po opaľovaní.
Silcare
12081
5 položky
Nový produkt