• Bratislava Pajštúnska otvorené Po - Pia od 7:30 do 15:30 hod.
  • +421 907 988 306
  • obchod@tasha.sk
Obrázok (1)
  • Obrázok (1)
Italwax Ohrievač depilačných voskov s príslušenstvom 400 ml
58,50 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
Ohrievač voskov vhodný na zohrievanie voskov na depiláciu v plechovkách 400 ml a filmových voskov. Ohrievač má termostat vďaka ktorému si nastavíte a udržujete teplotu vosku. Ohrievač voskov ponúkame vo farbe bielej. Balenie obsahuje :
Množstvo

 

Sme diskrétny a dbáme na ochranu vašich údajov.

 

Zvyčajne doručujeme do 2 pracovných dní od objednania.

 

V prípade voľby nevhodného produktu pre vás nájdeme riešenie.

Inštrukcie:
Umiestnite prístroj na rovný povrch. Zapojte napájací kábel do zástrčky a skontrolujte či sa rozsvieti červené svetlo. Kontrolka indikuje, že sa prístroj zahrieva. Umiestnite nádobu obsahujúcu vosk v príslušnom pohári. Pre rýchle rozohriatie vosku otoč termostat (koliesko) na maximálnu teplotu, po dobu asi 25 minút, potom sa otočte termostat na požadovanú teplotu, aby bola zachovaná správna hustota výrobku obsiahnutého v nádobe. Doba ohrevu vosku sa môže líšiť 25-35 min. podľa druhu vosku červené svetlo zhasne, keď vosk dosiahne požadovanú teplotu.

Udržba výrobku:
čistenie by malo byť vykonané iba olejom na čistenie depilačných prístrojov alebo jemným čistiacim prostriedkom. Je zakázané: používanie rozpúšťadiel a riedidiel, čiastočne alebo úplne neponárajte prístroj do vody alebo iných tekutín. Údržbu vykonávajte vždy po výkone.
Italwax
11079
1 Položka
Nový produkt

Podobné produkty