• Bratislava Pajštúnska otvorené Po - Pia od 7:30 do 15:30 hod.
  • +421 907 988 306
  • obchod@tasha.sk
Obrázok (1)
  • Obrázok (1)
Amoené Lavosept dezinfekcia na nástroje a plochy v spreji s vôňou Trnky 200 ml
4,60 €
S DPH
Skladom
LAVOSEPT® K je dezinfekčný prípravok na báze kvartérnych amóniových solí a aldehydov vo forme rozriedeného koncentrátu určené na okamžitú aplikáciu.
Množstvo

 

Sme diskrétny a dbáme na ochranu vašich údajov.

 

Zvyčajne doručujeme do 2 pracovných dní od objednania.

 

V prípade voľby nevhodného produktu pre vás nájdeme riešenie.

LAVOSEPT® K je dezinfekčný prípravok na báze kvartérnych amóniových solí a aldehydov vo forme rozriedeného koncentrátu určené na okamžitú aplikáciu pre dezinfekciu plôch a nástrojov. Lavosept K sa používa na dezinfekciu a umývanie všetkých umývateľných plôch a povrchov a ďalej na dezinfekciu nástrojov ponorom, najmä v sociálnej a zdravotníckej sfére, službách, pedikúry a manikérských salónoch, kaderníctvo, kosmetikách, welness a fitness centrách, kde výrazne znižuje počet baktérií. Odstraňuje okrem iného mikroskopické vláknité huby - plesne, mikroskopické kvasinkové huby - kvasinky a ďalej mikroorganizmy Pseudomonas aeruginosa, Staphyloccocus aureus, Enterococcus Hiram, ai. Mimo to nezanecháva škvrny.
Použitie:
Podlahy a pracovné plochy: nastriekajte predmet, ktorý chcete dezinfikovať a vyčistiť a nechajte pôsobiť. Neumývajte. Výrobok je už zriedený v ideálnom pomere a je určený k okamžitej aplikácie. Pokiaľ chcete produkty dezinfikovať alebo umyť ponorom, ponechajte 10 minút v kúpeli, potom výrobok vyberte a osušte.

Lavosept® K má funkčné dezinfekčné vlastnosti a dobu použiteľnosti 24 mesiacov.
Amoene
12421
8 položky
Nový produkt

Podobné produkty