• Bratislava Pajštúnska otvorené Po - Pia od 7:30 do 15:30 hod.
  • +421 907 988 306
  • obchod@tasha.sk
Obrázok
  • Obrázok
RefectoCil Styling Gel na obočie a riasy 9 ml
12,90 €
S DPH
Skladom
RefectoCil Styling Gel je výživný kondicionér, ktorý nahradzuje obľúbený RefectoCil Longlash Gel. Výživný kondicionér zaisťujúci dlhodobé zvlhčenie, intenzívnu výživu a ochranu rias a obočia. Nové zloženie je vegánske!
Množstvo

 

Sme diskrétny a dbáme na ochranu vašich údajov.

 

Zvyčajne doručujeme do 2 pracovných dní od objednania.

 

V prípade voľby nevhodného produktu pre vás nájdeme riešenie.

RefectoCil Styling Gel je výživný kondicionér, ktorý nahradzuje obľúbený RefectoCil Longlash Gel. Má nové, farbu chrániace zloženie a za takmer rovnakú cenu dostanete o 28% väčší obsah. Zaisťuje dlhodobé zvlhčenie a intenzívne vyživuje a chráni riasy a obočie. Naviac pomáha fixovať neposlušné a nepoddajné chĺpky obočia tak, aby bolo upravené počas celého dňa. Pri pravidelnom používaní posilňuje riasy a obočie. Riasy zostávajú zachované v plnej dĺžke, pretože sa už tak ľahko nelámu. Bohaté živiny obsiahnuté v prípravku s vitamínom E, D-panthenolom a glycerínom napomáhajú k silným, dlhým, zdravým a žiarivo krásnym riasam a obočiu.

Nové zloženie je vegánske. Nielen farbené vlasy vyžadujú zvláštnu starostlivosť. Tú vyžadujú tiež farbené riasy a obočie, aby boli pružné a zostali zdravé a krásne. Preto odporúčame denne používať RefectoCil Styling Gel. Na zdravých chĺpkoch drží farba lepšie a dlhšie si udrží svoju farbenú intenzitu.

Obsah: 7 ml – dostačujúci na približne 250 aplikácií.

Aplikácia: Každý večer po odstránení make-up naneste RefectoCil LongLash Gel od korienkov až ku špičkám rias a chĺpkov obočia.
Refectocil
6129
4 položky
Nový produkt

Podobné produkty